FAQ

Himalaya salt lamper og fyrfadsstager.

Himalaya saltlamper og fyrfadsstager er specielle. Ser man bort fra den healende kraft, så er de forskellige lamper og stager utrolig behagelige at se på. Det orange lys som pæren, fyrfadslyset eller lyskæden afgiver via saltkrystallen, virker beroligende og afstressende.  

Alle sten har deres egne naturlige farvenuance som viser mangfoldigheden og hvorfor saltlamper er unikke.

Saltlampens healende virkning. Passer det?

Ifølge farveterapi er farven orange f.eks. stemningsoplysende og fordrer til kreativt.

Faktum er, at når saltet opvarmes, af en pære, fyrfadslys, lyskæde, frigives der positive ioner. Ioner frigives fra dit tv, pc, og elektriske produkter. Når du har Himalaya salt lamper og fyrfadslys tændt udlignes de Ioner der er i dit rum fra alle dine elektriske produkter.

Om Himalaya Salt Lamper, de virker også rensende på luften, reducerer stress, øger koncentrationen, virker mildnende på hovedpine og migræne, kan mindske søvnløshed og følelsen af at være udmattet samt symptomer på astma, allergier, bronkitis og andre luftvejsproblemer.

Hvilken Himalaya saltlampe skal man vælge.

Et sådan valg er altid individuelt i forhold til smag. Det kan være de grove saltlamper, det kan være de sten der er skåret i figur, eller hvad med de firkantede sten med en lille glas skål oven på, hvor du kan hælde lidt vand og måske en smule duftolie. Så har du en naturlig måde at få en bedre duft i dine rum på.

Du kan påvirke et rum positivt med duftolier, hvis der ryges, er husdyr, generelt dårlig lugt eller du blot ønsker at tilføre dig og rummet stenen står i positivt duft uden brug af duft blokke med div. kemikalier i.

Lamper på en vægt i mellem 2-4 kg passer til rum på max 10 m2

Lamper 4-6 kg virker til rum fra 10 til 15 m2

Lamper fra 7 kg og opefter er velegnet til rum over 15 til ca. 25 m2.

Du behøver ikke nødvendigvis at købe en stor lampe, flere små kan gøre det samme i større rum.

Der er ingen tvivl om at de store lamper er virkelig flotte og passer særdeles godt til store rum.

Du kan bruge saltlamper alle steder. Dine stuer, køkkenet, børneværelset eller soveværelset hvor især den hel runde Feng-Shui lamper, sammen med Pyramiden, passer rigtigt godt til.

”Lyskæde med sten” eller ”Glødende ild fad” passer ind alle steder. Forstil dig et fad med gødende sten på badeværelset? Virkningen er bestemt dejlig rolig, når man i forvejen slapper af under bruseren eller i badekaret.

Du kan også få et rigtigt flot lys ud af stenen, hvis du stiller lampen bag et skab, en sofa, eller andet hvor man ikke ser direkte på stenen, da det orange lys så vil lyse flot op af vægen eller skabet.

BEMÆRK...

Saltsten har naturligt nok et meget højt indhold af salt. Stenen skal derfor ikke i direkte kontakt med vand, da store dele af den vil opløses.

Grundet det høje saltindhold skal stenen heller ikke stilles i direkte sollys længere tid af gangen. Solen/varmen kan forårsage at stenen begynder at "svede", hvilket ganske enkelt er saltet der opløses.

Det vil ske i noget omfang, ganske lidt, at der af og til, vil komme små hvide salt "perler" ud på stenen i løbet af et stykke tid. Det er helt normalt, og vil ske jo mere varmt der er i et rum, og jo mere sollys stenen vil få.

Vi anbefaler at man en eller 2 gange om året, lige tager fatningen med pæren ud af stenen, og giver det rum pæren sidder i, lidt luft.

Lad være med at bruge våde ting f.eks. en våd klud til at tørre stenen af med. Er stenen blevet lidt støvet, blot pust, eller tør det væk med hånden.

Stiller du stenen på gulvet, eller andre følsomme steder, anbefaler vi, at man stiller stenen på et fad, bakke, eller tæppe, da der kan drysse lidt salt af stenen pr. år, og det ville være synd at f.eks. et flot trægulv fik salt på sig.