FAQ
Himalaya spise salt. Expand

Himalaya spise salt 250 g.

Ny

Himalayasalt er uraffineret, naturligt krystalsalt, med en smuk rosa glød, og indeholder mineraler der er dannet for ca. 250 millioner år siden efter udtørring af et urhav.

Saltet brydes ved at banke saltet direkte ud af bjergvæggen, hvorefter det knuses og sigtes.

Himalayasalt stammer fra saltminer spredt rundt i Himalaya-bjergene.

Vores salt lamper kommer fra de samme bjergvægge, som spise saltet, så du kan nyde at se på en saltlampe, eller saltfyrfadsstage, imens du spiser det samme salt.

Hvad er forskellen på Himalaya krystalsalt og almindelig salt også kaldet køkken- og kogesalt. 

Himalayasalt brydes i miner ved foden af Himalayas bjerge i Pakistan. De store saltblokke brydes med håndkraft, sorteres, vaskes med kildevand og tørres i solen.

Den smukke lyserøde farve skyldes indlejringen af forskellige mineraler og sporstoffer.

Himalayasaltet er et meget værdifuldt naturligt krystallinsk salt, der er opstået for 250 millioner år siden efter udtørring af et urhav og indeholder 84 forskellige mikromineraler og sporstoffer som var til stede da livet opstod i havet.

Rent, naturligt krystalsalt har gennem millioner af år været udsat for et enormt tryk, hvorved krystalsaltets mineraler forefindes i mikroskopiske bestanddele, der let optages i kroppen.Med Himalaya Krystal alt kommer der gennemstrømning i kroppen igen, det er i stand til at løsne og udrense tungmetaller i kroppen og virker afbalancerende på kroppens syre/base husholdning og blodtryk.

Himalaya krystalsalt kan bruges såvel udvortes som indvortes.

Almindeligt køkkensalt bliver raffineret, hvorved mange kostbare mineraler og sporelementer går tabt, tilbage er kun skadelige natriumklorid og tilsætningsstoffer.

 

loader

Tilgængelighed : (32Varer på lager)

59,95 DKK

inkl. moms